Hvem er vi 

I starten af 2010 havde jeg en vision om at bringe lækkert indisk mad med høj kvalitets ingredienser til Denmark.  Maden skulle være som den jeg selv spiste i hjemmet, og som min gamle bedste mor lavede. 

Vi laver så vidt muligt maden uden olie, som de gjorde i gamle dage. Dette giver maden en bedre smag, samtidig en anden fylde end hvad man ellers oplever. 

Min bedstemor havde en bestemt måde at lave  de traditionelle tandoori chappti på, vi forsætter på denne måde. Med tiden er chappti moderniseret til naans som vi også laver i en autentisk tandoor. 

Vores ris er hentede fra vore egne farme, fra byen Balu i Haryana, i højeste kvalitet, basmati ris,  for både at sikre kvalitet men også smagen. Alle vore krydderier kommer også direkte fra indien. 

Køkkenet tag også højde for Veganer, Vegetar og Glutenfri. 

Målet med Royal Indians mad er altid at lave autentiske lækre retter, fuld med smag, farver og give alle en mindeværdi oplevelse. 

 

Kokken

Vores kok har 32 års erfaring, og har arbejdet i flere 5 stjernet hoteller og restauranter på tværs af indien. Han startede sin karriere ung som 15 årig i indien med en passion for mad hvor historien som så mange andre startede i lærer.

Denne passion forsætter idag, dog med en rejse fra Indien til Danmark hvor han idag laver mad til jer. Han har taget mange specieliter med sig fra sine rejser på tværs af indien, noget af det smagfyldte fra Nord Indien og det lidt stærkere fra Syd. 


Royal Indian

Vi ønsker at lave maden i høj kvalitet, vise ydmyghed og respektere vore kunder. For os handler det om jeres oplevelse, og restauranten er ny indrettet, og for at bringe lys og varme i hjertet af roskilde. Vore indiske rødder, mad og kultur møder den skandinaviske stil og indretning og kultur.  

Vi tilbyder også anretninger til større selskaber, eller fødselsdage, lige til hvad der passer dig. 


Roskilde

60 Algade 
4000 Roskilde
+45 32 17 55 55
 

   

Valby

Vigerslev Allé 124 
2500 København
+45 33 55 11 77