Bestil online - Roskilde

Hos Royal Indian serverer vi fantastiske retter, der smager skønt, både når du
spiser i restauranten, og når du bestiller indisk take away i Roskilde. Bestil online fra vores restaurant i Roskilde i dag.

Indisk take away Roskilde

Nyd velsmagende indisk take away fra Royal Indian. Den mest velbesøgte og velkendte indiske restaurant i Roskilde, Valby og omegn og i de større provinsbyer. Vi tilbyder både take away i Roskilde og levering i hele nærområdet. Tøv ikke med at bestille allerede i dag! 

Ved afhentning ca. 15 – 25 min
Ved levering ca. 45 – 55 min

Indisk mad i Roskilde og Valby

Take-away - Gode råvarer og lækre ingredienser

Hos Royal Indian lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores mad, hvor vi bruger masser af gode krydderier og smag.

Vi bruger altid friske råvarer, hvilket får vores kunder til at elske vores indiske mad og take away. Vi gør alt for at skabe en uforglemmelig indisk madoplevelse, så du går herfra med smil på læben og fyldt mave.

Du kan enten spise vores dejlige mad i restauranten eller som take away i Roskilde eller Valby.

Indisk take away i Roskilde og Valby

Bestil take-away Roskilde

Med Royal Indian er du aldrig langt fra et lækkert indisk måltid i Roskilde og omegn. Vi serverer alle de velkendte indiske retter, og vi benytter de bedste råvarer og smage til vores retter.

Vores mad er lavet af kokke, som har rødder i Indien, og som ved præcis, hvordan det skal smage. Derfor får du altid en autentisk oplevelse, når du nyder vores mad. Også når du bestiller take away fra vores restaurant i Roskilde. Vi sætter en ære i at levere et lækkert resultat og et autentisk take på klassiske indiske retter. 

Du er altid garanteret en skøn og unik smagsoplevelse, og det gælder også, når du nyder indisk take away i Roskilde. Når du bestiller fra Royal Indian, er maden klar så hurtigt som muligt. Du vil opleve, at kvaliteten er høj, og at maden smager fantastisk. Og hos Royal Indian får du det hele til en pris, der er til at betale. Du bestiller din take away ved at trykke på nedenstående knap. 

Autentisk indisk mad - når det passer dig

Vores restaurant tilbyder det bedste indenfor take away i Roskilde, så du kan nyde et delikat måltid, uanset hvor du befinder dig. Vil du nyde det derhjemme, på kontoret eller et helt tredje sted, så er vores take away den perfekte løsning. 

Vores menu byder på noget for enhver smag, hvad enten du er til stærk eller mild mad. Bestil i dag, og oplev ægte indisk madkultur som take away eller levering til din hoveddør. Du kan selvfølgelig også booke bord i restauranten. 

Book bord - Vælg Restaurant

Valby

Book bord i Valby her.

Roskilde

Book bord i Roskilde her. 

Bestil online- Vælg Restaurant

Valby

Bestil online i Valby her.

Roskilde

Bestil online i Roskilde her.