Hvem er vi 

I starten af 2010 havde jeg en vision om at bringe lækkert indisk mad med ingredienser i høj kvalitet til Danmark.  Maden skulle være som den jeg selv spiste derhjemme, og som min gamle bedstemor lavede den. 

Vi laver så vidt muligt maden uden olie, som de gjorde i gamle dage. Dette giver maden en bedre smag og en anden fylde end hvad man ellers oplever. 

Min bedstemor havde en bestemt måde at lave de traditionelle tandoori chappti på, vi forsætter på denne måde. Med tiden er chappti moderniseret til naans, som vi også laver i en autentisk tandoor. 

Vores basmatiris er hentet fra vores egne farme, fra byen Balu i Haryana, for både at sikre kvalitet men også smagen. Alle vores krydderier kommer også direkte fra Indien. 

Køkkenet tager også højde for veganske, vegetariske og glutenfrie alternativer. 

Målet med Royal Indians mad er altid at lave autentiske og lækre retter. De er fyldt med smag og farver for at give vores besøgende en mindeværdig oplevelse. 

 

Kokkens bedstemor som Royal Indians retter tager inspiration i
Royal Indians indiske kok der tilbereder autentiske retter

Kokken

Vores kok har 32 års erfaring, og har arbejdet i flere 5-stjernede hoteller og restauranter på tværs af Indien. Han startede sin karriere allerede som 15 årig i Indien med en passion for mad, hvor han startede i lære.

Denne passion forsætter idag, dog med en rejse fra Indien til Danmark, hvor han i dag laver mad til jer. Han har taget mange specialiteter med sig fra sine rejser på tværs af indien. Han har bragt det smagfyldte fra Nord og det lidt stærkere fra Syd i Indien. 


Royal Indian

Vi ønsker at lave maden i høj kvalitet, vise ydmyghed og respektere vores kunder. For os handler det om jeres oplevelse. Restauranten er nyindrettet og skal bringe lys og varme i hjertet af Roskilde. Vores indiske rødder, mad og kultur møder den skandinaviske stil i indretning og kultur.  

Vi tilbyder også anretninger til større selskaber, eller fødselsdage alt efter, hvad der passer dig. 


Indiske krydderier importeret fra Indien

Roskilde

60 Algade 
4000 Roskilde
+45 32 17 55 55
 

   

Valby

Vigerslev Allé 124 
2500 København
+45 33 55 11 77